Vieren

Geboorte

Nieuw leven vieren, dat doe je met een intiem – of groots – geboortefeest. Vanuit jullie verhaal gaan we op zoek naar welke boodschap je wil laten doorklinken in dit feestelijk gebeuren. Wil je vertellen hoe hard je hebt uitgekeken naar de komst van je kindje? Welke dromen je voor hem hebt? Welke waarden je wil meegeven of welke beloftes je haar wil maken? We vertalen het in leuke verhalen, lieve liedjes en kleine, warme ritueeltjes.

Groeifeest

Een speels en vrolijk groeifeest voor je kind, maar geen idee hoe er aan te beginnen? Ik zet je op weg met de cursus “een knallend groeifeest”. Je krijgt een vertrekpunt en massa’s inspiratie aangeboden, waar je zelf mee aan de slag kan. Zo creëer je een betekenisvol feest waar je kind en zijn mooiste eigenschappen centraal staan.

Huwelijk

Aan de hand van jullie verhaal, voorzie ik een kader en ideeën om een heel persoonlijke en sprankelende huwelijksceremonie vorm te geven. Jullie kiezen zelf welke elementen deel uitmaken van jullie moment: wie iets vertelt of leest, iets zingt of doet. Met jullie input en mijn expertise maken we er een magisch moment van!

Geboortefeest

Je kleine spruit verwelkomen in je familie en/of vriendenkring, dat kan je betekenisvol doen met een geboortefeest. Waar een doopsel vroeger gangbaar was, is een welkomstfeest of een één-jaar-feest nu een prachtig alternatief.

Als ouder ben je mama of papa geworden, ook die verandering mag een plaatsje krijgen. Grootouders kregen een nieuwe rol, meters en peters willen ondersteunen. Samen hebben jullie dromen en wensen voor het leven van jullie kindje. Een geboortefeest kan een moment zijn om dankbaar te kijken naar dit grote geschenk, om moedig te benoemen welke verantwoordelijkheden je zal opnemen, om vol liefs een wens aan je kleintje mee te geven. Geen idee waar te beginnen? Neem contact op en we bekijken samen wat ik voor je kan betekenen.

Ik wil meer info

Groeifeest

Een knallend groeifeest

Je ziet dat de communiefeesten worden gepland en je wil een betekenisvol alternatief voor je kind, maar je hebt geen idee waar te beginnen? Dan is deze DIY-cursus de perfecte oplossing voor jou. Met de cursus “een knallend groeifeest” krijg je

  • een vertrekpunt om te starten
  • toffe methodieken om na te denken
  • concrete voorbeelden
  • massa’s inspiratie om uit te plukken
  • stap voor stap nieuwe informatie en opdrachten
  • een jaar lang toegang tot de cursus

Koop de cursus nu! 

Testimonial

“Zelf zo’n feest in elkaar steken, zag ik me echt niet doen. Tot ik de bundel van Tranen & kippenvel in handen kreeg. Ik kan niet wachten tot het zover is!” – Elke

Een groeifeest in groep

Met meerdere ouders een groeifeest plannen is ook een optie. Het is dan niet altijd eenvoudig te beslissen wie de leiding neemt en knopen doorhakt. Enter: me. We gaan samen op zoek naar wat jullie het meest belangrijk vinden om bij stil te staan en geven daar speels vorm aan!

Een persoonlijk groeifeest

Niet zoveel zin in het groepsgebeuren, maar je wil wel een persoonlijk en speels lentefeest voor je kind? Dan kan je er natuurlijk ook voor kiezen het geheel uit handen te geven. Ik luister naar jullie verhalen en wensen, geef ook wel enkele opdrachten om over na te denken, maar het geheel schrijf ik voor jullie uit en op het groeifeest zelf begeleid ik de ceremonie.

Huwelijk

Je huwelijk, dé dag van je leven! Hét moment om uit te spreken hoe graag je elkaar ziet, welke
toekomst je droomt en wat je elkaar wil beloven.
Maar ook een mooie dag om jullie verhaal tot leven te zien komen in een wonderlijke en
onvergetelijke ceremonie. Een moment om te genieten van muziek die bij jullie past, te lachen met
de leuke verhalen van getuigen, een traantje weg te pinken bij een boodschap van papa of mama.
Om te kijken naar wie jullie zijn als individu en wie jullie willen zijn als koppel.
Samen onderzoeken we dromen en wensen, en geven we die op een creatieve manier vorm. Ik ben
je ruggensteuntje bij het schrijven van je geloften, het creatieve brein bij het bedenken van een
sprankelend ritueel, de schrijver van het begin van jullie leven samen.

Ik wil meer info

Online/DIY-cursus

 

Tranen & kippenvel
Rode Kruislaan 5
9200 Dendermonde
0495/62 75 73
veerle@tranenenkippenvel.be

BTW-nummer: 0712.639.895

 

Algemene voorwaarden  |  Privacyverklaring

Foto’s van Cherryblossom D Photography

Een Nonius bvba webproject