Wie ben ik als ritueelbegeleider?

Uit de oude doos!

Dit filmpje maakte ik tijdens mijn opleiding ‘ritueelbegeleiden bij afscheid’. Valt het op dat ik graag met mijn handen bezig ben? 🤣 Old-school teken-, knip- en plakwerk! Dat is mijn ding.
De naam “Tranen & kippenvel” was er nog niet in de helft van de opleiding, maar de ampersand al wel! Dat zie je op het einde van het filmpje. Want een ampersand verwijst naar samenwerken. Wanneer in de credits van een film de schrijvers met een “&” naast elkaar staan, dan wil dat zeggen dat ze als een team samenwerkten. Een “and” tussen twee namen geeft aan dat de schrijvers los van elkaar hun input leverden.
Laat het duidelijk zijn dat ik graag samenwerk. Jij & ik.

 

 

Online/DIY-cursus

 

Tranen & kippenvel
Rode Kruislaan 5
9200 Dendermonde
0495/62 75 73
veerle@tranenenkippenvel.be

BTW-nummer: 0712.639.895

 

Algemene voorwaarden  |  Privacyverklaring

Foto’s van Cherryblossom D Photography

Een Nonius bvba webproject